News

Picture: Само на 20-ти и 21-ри април уникалният бутик на  LUCY Fashion в Paradise Mall ще бъде домакин на живо, изнесено студио на БГ Радио

Само на 20-ти и 21-ри април уникалният бутик на LUCY Fashion в Paradise Mall ще бъде домакин на живо, изнесено студио на БГ Радио


От 17 до 20 часа „Любими песни за любими хора“ с Наско ще се излъчва от специалният fashion spot на LUCY (на ниво -1)  с много изненади, подаръци, неустоими модни изкушения, страхотна музика и среща с едни от най-популярните звезди на България.
Не пропускайте шанса да усетите LUCY емоцията на живо и да изберете своето fashion настроение за новия моден сезон!
 
LUCY Fashion е премиум бранд за дамска мода. Марката излиза със 7 колекции годишно, произведени в България. Уверете се в качеството на моделите и усещането на материите във всичките 55 LUCY магазина в цялата страна или в онлайн магазина на LUCY Fashion. Винаги в тренда, но не забравяйки и стилната класика LUCY често изненадва своите фенове с лимитирани селекции, за които може да разберете повече във вълнуващия моден блог на марката. Дайте ни таг и сърце и в нашите социални мрежи във FB и Instagram , а ние ви обещаваме още много подаръци и неочаквани модни авантюри.
Всичко това е за вас, защото ние сме LUCY Fashion и обичаме да ви обличаме!
И не забравяйте: 20-ти и 21-ри април,  пред магазина на LUCY Fashion в Paradise Mall- „Любими песни за любими хора“ на живо, заедно с Наско, много български звезди и страхотни подаръци от LUCY Fashion.