Shops

1 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z а б в г д з и к м н п с ф х

Smart Store

10:00 - 22:00
Level 1
About

Smart Store, домът на двете европейски модни марки за мъже-  BUGATTI  и PIERLUCCI.

Това е мултибранд, който събира на едно място, утвърдилата се Bugatti- the european brand  и успешно наложилата се вече в България, PIERLUCCI. Тук всеки мъж ще открие усещане за индивидуалност и качество. Двата бранда са с различен характер, но успешно се допълват в своите колекции, като следват световните модни тенденции.

Bugatti

Силата на Европа е в уникалността на различните култури. Тези завладяващи и напреднали нови идеи,вдъхновяват Bugatti . Европа е за Bugatti като едно голямо семейство, пълна с различни герои. Марката е горда да бъде част от това семейство.

Европа означава, културно и творческо разнообразие. Лондон, Париж, Милано - три от най-големите модни столици на света са у дома си . Марката Bugatti има своите корени в Европа и черпи вдъхновение от нейното богатство. Това е отразено в герба на марката. Листата в короната на логото, символизират всяка  една държава на континента.

Pierlucci

Черпи вдъхновение от динамичния живот на съвременния мъж.Традиции, разнообразие, иновации, отлично качество, индивидуален подход, са в основата на марката. Колекциите на Pierlucci,седват три основни линии: Classic- за традиционалистите, SMART-за модерния динамичен мъж и WEEKEND- за свободното време. Бранда е силно конкурентен с услугата си “Индивидуално за теб”, която предлага изработката на риза по ваша мярка и идея. Всеки, който иска да притежава риза със собствена индивидуалност или има нестандартни мерки, може да се възползва  от възможността за персонална поръчка.